TAJEMNÁ ZÁŘE NAD NORSKEM - oficiální vysvětlení je lež!

 
 
 

Přesně v místě, odkud paprsek vychází je zařízení HAARP, které má název „EISCAT Ramfjordmoen“. Malý ostrov, nad kterým spirálu všichni viděli je nejsevernější částí Norska a jmenuje se Tromso. Lidé se dívali na jihovýchod, takže viděli, jak to přichází z jihovýchodu a zařízení HAARPu je přesně na jihovýchodě od Tromso. Takže místo přesně odpovídá.

Na co jsme se dívali určitě nebyla žádná raketová střela, protože když se podíváte na některé z obrázků, které byly uveřejněny na norských webových stránkách, uvidíte, že má ona spirála 18 vrstev. Můžete také vidět, podíváte-li se na odkaz Dailymail, kde je spirála vyfocena pomocí infračerveného světla, kde je tepelný záznam spirály tak silný, že se to v infračerveném světle vyobrazuje velice ostře. Tohle tam jen tak vsunuli a vůbec nezmiňují, proč je to důležité. Ale musíme si uvědomit, že to, co odchází z konce raketové střely, jakmile se dotkne atmosféry, ztrácí velmi rychle teplo. Potřebovali byste vazkost jako má například motorový olej nebo čokoládový puding, aby jste získali něco, co by bylo schopno resonovat natolik, aby vytvořilo vlny o 18-ti vrstvách. To se v atmosféře nestane v případě obyčejné raketové střely. Obecné vysvětlení je vlastně k smíchu.
Ale samozřejmě druhou částí příběhu je, že se na konci ukáže velká černá díra. Spirála se změní v černou díru, která se velmi výrazně rozšiřuje. Je zde jedno konkrétní video, na kterém vidíte tuto černou díru, jak náhle udělá široký pohyb. A je dost zřejmé, když se na toto podíváte, že se jedná o jakousi projekci ze země. Problém je, že zápis ultračerveného světla je tak vysoký, co se týče tepla, které z této věci vyzařuje, že byste doslova potřebovali ne kilowatty ale gigawatty výkonu, abyste vyprodukovali něco, co generuje tolik světla a takovou teplotu. Zařízení HAARPu by samozřejmě mělo potřebný obnos energie, aby ji byli schopni použít pro takovýto účel.

 

 

Ještě řeknu, že jsem dostal email od jednoho z lidí uvnitř. Vše co mohu prozradit je, že jde o ženu velmi znalou a je si jistá že jde o „Blue Beam“. Toto je přesně to, co to dělá, jak to vypadá. Takže pokud je to tak, pak je spirála jen jednou z variant, co s takovou energií mohou dělat. Já bych s tím souhlasil. Myslím, že tyto záhadné svatozáře, které jste mohli vidět v Rusku a myslím, že byla jedna i někde kolem Bosny - ony samozřejmě vypadají jako UFO, jsou to na nebi jasně zářící prstence, které byly natočeny lidmi z aut a odvysílány ve večerních zprávách v Rusku, aby si lidé začali pokládat otázku: „Hele, myslíš, že to je UFO?“ Použitím řízené střely jako jednoho z vysvětlení, je příběh, který by mohl být jako takové pohodlné místo, kde se na chvíli zabydlet, tak nějak načas zabránit rozpadu světového názoru. Mně se úplně zdá, jako kdyby se lidé snažili strhnout zeď a dostat se tak k pravdě, a zjistit, co se opravdu děje.

Našel jsem video přesně té samé spirály, která se ukázala v Norsku. Ale existují již videa z roku 2006 z Ruska a v dubnu roku 2009 bylo na internetu zveřejněno video z Číny. A to neznamená, že to bylo v dubnu natočeno. Znamená to jen, že to nemůže být novější. Spirála z Číny se nejdříve točí po směru hodinových ručiček a pak na chvilku proti. Pak zmizí stejně jako ta druhá. Ta v Rusku dělala vlastně skoro to samé jako ta co vidíme teď nad Norskem. Jde o spirálu. Můžete vidět tu samou rotaci a vypadá to jako paprsek, který se do spirály uzavírá.

Richard Hoagland dokázal, že konec spirály je v HAARPu. To víme. To je fakt. Ale nevíme, jestli HAARP udělal spirálu do vesmíru a nebo jde paprsek z vesmíru dolů do HAARPu. A k tomuto chci jen dodat, že jsme již dříve viděli více příkladů, kdy se UFO objevovalo nad takovými místy, jako jsou instalace nukleárních raket ....a dokonce i ve vzduchu, při testování vedle sebe letících střel. Mohlo by jít také o nějakou vyrovnávající elektromagnetickou kontrolu mysli řízenou z HAARPu. V tomto případě jde o očividně související vysvětlení.

Vyšší moci nám říkaly, že se něco děje. Chystají se udělat oznámení. Doktor Steven Greer nedávno mluvil na tajném mýtinku v Arizoně, na kterém jsem mluvil i já předminulý víkend. A i on poskytl velice zajímavé informace, o které se chci podělit. A to, že pracuje s vědcem, který má přístup k vědění, jak postavit velmi praktické přístroje generující vysokou volnou energii. Tento člověk vše do detailu zná.. Vše se doktoru Greerovi dařilo podle plánu, měli dostatek financí na to, aby mohli zveřejnit tuto technologii světu a pomohli tak zachránit planetu. Ale jelikož se vše těžce ututlávalo a navíc se tam jeden s druhým neshodli - ve skutečnosti tam dochází k moha rozporům a politickým nesvárům. Jedna z těchto politických stran šla tomuto muži po krku a doslova ho vyloučili ze společnosti. Poslali ho ven ze země na nějaké „bezpečné místo“, asi do nějakého podzemního zařízení za mořem v Evropě. Byl tam držen vlastně jako vězeň. Nic se tam nedělo. Od doby, kdy jsem se před dvěma týdny potkal s doktorem Greerem a měl jsem možnost s ním mluvit, nám nyní dokonce bylo potvrzeno, že moci, které by tohoto muže osvobodily jsou ochotny znovu povolit jeho spolupráci s Greerem. Bude pak moci pokračovat dále a jsou ochotni mu dovolit zveřejnění své technologie.

 

 

Změny o kterých mluvíme, ať už je změna čtvrté dimenze jakákoli, chcete-li použít výraz „Channeles“ jako v „The Law of One“, nebo jestli to chcete nazvat Nanebevstoupení podle křesťanské terminologie, které jsem často používal, a nebo chcete-li být více vědečtí a říct, že přichází galaktická energetická vlna, která se zdá, že transformuje DNA a molekulární biologii ve velmi základních věcech. Můžete poměřit fosilní záznam...tyto cykly 26 a 62 milionů let, ve kterých je vlastně veškerý život na Zemi „přepsán“... zdá se, že se vždy docela samovolně zdokonalí. Já jsem si vždy vysvětloval tyto několik miliónů let trvající cykly jako důsledek galaktických vln, které opravdu přepíší DNA. A my máme laboratorní důkaz, že se toto může stát. Máme ruského vědce Gariaeva , který dokonce předvedl přepis žabích vajíček na mločí a to tak, že se vezmou vlny z mločích vajíček a vloží se do žabích. My víme, že toto funguje. Víme, že je to dostupné. A jak já říkám, nečekejte žádný „kosmický vypínač“, který by se 21.prosince 2012 zapnul. Lidský druh se vyvíjí nyní 100 krát rychleji, než za posledních 5000 let. Takže to znamená, že pokud byste vzali někoho z roku 3000 př.n.l., byl by tento člověk mnohem více podobný Neandrtálci, než jsme vy nebo já. Tak rychle se DNA mění. Doktor John Hawks z Wiskonsinské univerzity to prokázal. Takže my už víme, že procházíme ohromným vrcholem vývoje. Víme, že se technologie za posledních 300 let ohromně narostla. Já chci říct...nečekejte na něco, co se má stát. Stane se to přímo před vámi, přímo v onen okamžik, nebude možné to nijak popřít a nebudete na to muset čekat. Sami nyní vidíme manifestace věcí, o kterých jsme si nikdy nemysleli, že budou možné.

Nepředstavitelná manifestace této divné spirály na nebi, která vypadá jako malba a vůbec ne jako přírodní úkaz. A najednou je to tady. Důkaz hned před vašima očima. Nemusíte na to čekat a věřím, že se to bude dít čím dál častěji. I když nikdo vlastně toto vysvětlení nezmínil v národní televizi, stane se to nějakou divokou technologickou demonstrací, kterou nebude moct nikdo ignorovat. A myslím, že to lidem jako jsme my dochází a stejně tak všem posluchačům...my jsme ti, co víme, co se děje. Musíme pomoci lidem, co netuší, co se děje, budou velice zmateni a vyděšeni. A musíme jim pomoci pochopit, že nejde o pokrok mimozemské invaze, neznamená to, že budeme na dně......budeme mít pořád ekonomiku a vše půjde pořád dál. Je zde vyšší bytí, které nazývám „Management“ – mimozemšťané, kteří dohlíží, aby se vlastně Země nerozpadla. Můžete se dočíst o věcech jako napsal například doktor Beter: „boj o žně na Měsíci“, „boj podvodních řízených střel“ ... ty bývají zahazovány. My nemáme apokalypsu, i když se zasvěcení snaží, aby k nějaké došlo, nikdy se tak nestalo. Takže bez ohledu na to, co budou volající říkat, chci poznamenat, že se toto poselství vrací zpět k tomu, že my sami můžeme dojít k vysvětlení a o to se snažíme. A čím více bude těch natolik odvážných, kteří se nebudou bát vystoupit a sdílet to s lidmi a ne jen pro zisk, aby se stali multimilionáři, ale aby sdíleli technologie.

Můžeme vytvořit budoucnost, jakou chceme.

(Převzato z www.osud.cz)